SPEIL SKAPER ROMFØLELSE

Har du speil på veggen vil det gi en følelse av at rommet virker større fordi speilet reflekterer lyset tilbake og ut i rommet.
Dermed skapes det en følelse av mer plass og lys. Hvis speilet vender mot et fokuspunkt i rommet vil det føre til at speilet er med på å skape en dybde i rommet. På tilsvarende måte vil et speil lyse opp et mørkt rom. Vegg monterte speil eller f. eks. bord med blank glassplate vil på samme måte sende lyset rundt i rommet Velger du å henge speilet på veggen slik at det reflekterer dagslyset, vil speilet fungere som et ekstra vindu og bringe lyset videre inn i rommet.

Speil på bad
Speil på badet er et "must" og har du et lite bad, kan det monteres speil på veggen for å gi en følelse av at rommet er større. Det er fint da mange gamle bad har en tendens til å være bittesmå. Speilveggen vil også bidra til å sende lyset tilbake til rommet.

Tilpassede speil
Glassfagkjeden leverer og tilpasser speil i henhold til dine mål, fasonger eller ønsker.

Med speil på veggen virker rommet større.
Ta kontakt med en av Glassfagkjedens glassmestere - så hjelper de deg med å finne den løsningen som passer best for ditt bad, soverom, gang eller stue.

Vi bruker cookies. For mer informasjon trykk her.